Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelníček

25.6.2018 – 29.6.2018

 

Pondělí  Chléb, máslo, plátkový sýr 1,7, mléko 7

               Polévka rajská s těstovinou 1

               Čočka na kyselo, vejce, vdolek, okurka 1,3, 7, čaj, meloun

                Rohlík, máslo, šunka 1,7, mléko 7

 

Úterý       Pudink s ovocem, piškoty 1,7, mléko 7

                 Polévka zeleninová 1, 9

                 Vepřové na houbách, rýže 1, mléko 7

                 Chléb, žervé 1,7, rajče, mléko 7

 

Středa       Buchta s tvarohem 1,7, bílá káva 7

                  Polévka špenátová 1,7

                  Těstovinový salát s krůtím masem a zeleninou 1,7, čaj

                  Chléb, rybí pomazánka 1,4,7, mléko 7

 

Čtvrtek      Rohlík, pomazánkové máslo 1,7, mléko 7

                   Polévka masová s nudlemi 1,9

                   Vepřový plátek, fazolky, hranolky 1,7, čaj

                   Chléb, tvarohová pomazánka 1,7, rajče, mléko 7

 

Pátek          Zapečený toast 1,7, mléko 7

                    Polévka kulajda 1,7

                    Palačinky s marmeládou 1,3,7, mléko 7

                    Rohlík, šunková pěna 1,7, mléko 7

 

 

Pitný režim : čaj, voda                                 změna jídelníčku vyhrazena

 

 

           Nařízení Evropského Parlamentu a Rady  (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům v podmínkách zařízení školního stravování.

LÁTKY NEBO PRODUKTY VYVOLÁVAJÍCÍ ALERGIE NEBO NESNÁŠENLIVOST                                                                                  

 

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy

9. Celer a výrobky z nich

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich